Ürgüp’ün 10 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda yerel seçimden sonra geçen 4 aylık dönemde Ürgüp’te yapılan hizmetleri özetleyen Başkan Aktürk, Muhtarların talep ve önerilerini de dinledi.

Vatandaşlardan gelen talepleri hızla hizmete dönüştürmek üzerine yoğunlaştıklarını ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk,  “Ürgüp’te vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak için sizler mahallelerinizde bizler de ilçemizin genelinde var gücümüzle çalışıyoruz.” Dedi.

İhtiyaçlara nokta atışı çözümler bulmanın yolunun işbirliğinden geçtiğini belirten Aktürk,  Belirli periyotlarla Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirerek işbirliğini güçlendireceklerini belirterek, Muhtarların taleplerini dinleyeceklerini ifade etti.

Temel amacının sorunları çözmenin yanı sıra, Ürgüp’teki tüm vatandaşların fikirleriyle kenti geleceğe taşımak olduğunu anlatan Aktürk, “Önemli olan, herkese kulak vererek ortak paydada buluşmak ve sıra dışı büyük başarılara imza atmak. Bunu da ancak el birliğiyle sağlayabiliriz. Bir aksaklık olduğunda soruna dönüşmeden çözebilirsek, işte o zaman mutlu bir kent yaratabiliriz.” dedi.

Buluşmadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar, bu iş birliği anlayışı çerçevesinde üzerlerinde önemli bir sorumluluk taşıdıklarını ve Ürgüp’ün geleceği için hep birlikte tek vücut olarak çalışacaklarını belirttiler.