Hak-İş Konfederasyonu Nevşehir İl Başkanı Muhammet Fatih Mutlu 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mutlu mesajında şunları ifade etti; “Gazetecilik, özellikle fedakarlık isteyen ve mesai kavramı gözetmeksizin zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Demokrasinin temel taşı olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve her ortamda, her koşulda sorumluluk duygusu ile hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan, doğru haber verme, objektif olma, onurlu, erdemli, adaletli ve vicdanlı bir mesleği icra eden gazeteciler önemli bir görevi yerine getirmektedirler. 
Ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişimine katkı sağlayan, halkımızın bilinçlendirilmesi ve kamuoyuna gerekli hassasiyetlerin oluşturulması açısından ilkeli habercilik anlayışıyla aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını dilerim.”