23 Haziran 2019 tarihinde tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, Cumhur İttifakı Adayı Binali Yıldırım’ın seçim çalışmalarına katılmak üzere İstanbul’da bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, İSTOÇ Ticaret Merkezi ve İSTOÇ İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti.

Burada İSTOÇ Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek yöneticileri ve iş insanları tarafından karşılanan Arı, İstanbul seçimleri, ülke ekonomisi ve İstanbul-Nevşehir ticaret ilişkileri üzerine iş insanları ile sohbet etti.

Konuşmasında İstanbul seçimlerinin mahiyetini anlatan Arı, bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını ve sadece İstanbul’u ilgilendirmediğini belirterek iş dünyasını bu konuda duyarlı olmaya çağırdı. İstikrarın ve güvenin iş ve ticaret dünyası için önemine vurgu yapan Arı, iş insanlarının Binali Yıldırım’a desteğini istedi.

İstanbul’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda Nevşehirli iş insanının da bulunduğunu belirten Arı, İstanbul ile Nevşehir arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi noktasında Nevşehir Belediyesi olarak iş insanlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayarak iş insanlarını Nevşehir’e yatırım yapmaya davet etti.

İSTOÇ Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbayise, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür ederek ziyaretin anısına bir plaket verdi.