Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Rektör Aktekin’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Süslü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin Nevşehir'in göz bebeği olduğunun altını çizdi.

NEVÜ'de Rektör Aktekin ile yeni dönemin Nevşehir ve üniversite için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Süslü, "Üniversiteler bir şehrin, bir ülkenin gelişmişliği açısından mühimdir. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi de, Kapadokya gibi özel bir coğrafyada bulunması itibariyle de, bu yönüylede önemli üniversitelerimiz arasında yer alıyor. Şehir olarak tam bir turizm şehriyiz. Ben inanıyorum ve ümit ediyorum ki; hocamız tecrübesi, bilgi birikimi ve ekibiyle birlikte önemli çalışmalar yapacaktır. Yerel yönetimler olarak bizler de üzerimize düşen sorumluluklar varsa bunu yapmaktan geri durmayacağımızı da ifade etmek istiyorum. İnşallah hep birlikte üniversitemizi çok daha iyi yerlere getireceğiz" dedi.

Nazik ziyaretlerinden ve üniversiteye bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden dolayı Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü'ye teşekkürlerini ifade eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ise, üniversitenin ve şehrin gelişimine yönelik her türlü ortak proje ve çalışmalara katkıda bulunmaya özen göstereceklerini ifade etti. 

Ziyaret sonrasında Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Rektör Aktekin’e günün anısına çini vazo hediye etti.