Kendilerine zamanında bir takım söylemlerle hitap eden çürük beyinler ve Abdestiz dindarlara inat Ülkü Ocaklarının dünkü gibi bugünde yılmadan yıkılmadan ayakta olduğunu ifade eden Ocak Başkanı Ali Türker, “Ocaklar aynı dünkü gibi. Kapısı hala açık, bunlara bile açık belki hak yola gelmek isterler diye” dedi.

“Yolumuz hak yolu gelene bismillah, Yolumuz Türkeş'ın yolu yürüyene bismillah, Yolumuz ülkü yolu biz olana bismillah, Biz Türkeşiz Türkeş biziz” diyerek Ülkü Ocaklarını özetleyen Başkanın yaptığı paylaşım şu şekilde oldu;  “Çürük beyinler geldi, ‘Ülkede ırkçılık var, sınıf farkı var, ayrımcılık var, sömürü var. Artık komünizm geldi. Herkes eşit olacak, Türkçülük bitecek. Karşımıza kim çıkarsa ezeceğiz. Özellikle Ülkücüleri bitireceğiz, Ocakları sindireceğiz.’ dediler

Abdestsiz dindarlar, ‘Ordu yönetime el koydu. Kaybolan devlet otoritesini yeniden tesis edeceğiz. Denge siyaseti için de bir sağdan, bir soldan asacağız. Ülkücüler ezilecek, Ocakları bitireceğiz.’ dediler. Birçok kişi de bu abdestsizlerin arkasında saf tuttu hatta.

‘Bizim yolumuz Allah yolu, Kur'an ne diyorsa onu yapacağız. Herkese kapımızı açacağız. Kürdü, arabı, lazı, ermenisi, yunanı... Bu ülkede herkesi kucaklayacağız. Buna karşı çıkanları sileceğiz. Kim olursa olsun, ezeceğiz. Ülkücüler de olsa, bitireceğiz.’ dediler

Sonra döndük bir baktık geriye ki: Komünizm yıkılmış, Zoraki darbeci aldığı ahlardan geberememiş, Siyasal İslamcılar 'gurk cücüğü' gibi dağılmış, "Vatan değil, Anavatan!" diyenlerin adı hatırlanmıyor, Her döneme ulu önderimiz, Mareşal M. Kemal Paşa'mızı reklam ve kirli pazarlıklarla, oturdukları masalarda siyasi emel haline getiren güruhlar bölücülük sloganlarıyla yandaş arama derdine düşmüş.

-İtlerle ittifak halinde hareket eden ipsiz sapsız yapılanmalar dışarı çıkmaya geceyi bekler olmuş...

Ama ocak aynı dünkü gibi. Kapısı hala açık, bunlara bile açık belki hak yola gelmek isterler diye...

Kısaca, dua almış, tekbirlerle yürümüş ve Besmele-i Şerif ile ayakta durmuş Ülkü Ocakları Teşkilatları Allah'ın izni ile -bitmek bi yana- Büyümüş, ve mücadelesine daha güçlü, daha bilinçli devam ediyor.

"9 Işık güncellenmeli" diyerek bozgunculuk yapan zamanın "güncellenmiş" maşaları, bugün 9 Işık'tan kopya çekiyor, Kılıçkıran müsaade etmemiş davayı bölmek isteyene, Çakıroğlu izin vermemiş. Özmen kabuklara geçit vermemiş, Akyıldız siper olmuş kutlu dergaha. Önkuzu'nun patlatılan ciğerleri ilelebet nefes olmuş şanlı Ülkü Ocakları'na.

Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Hak gelince batıl zati olmuştur olmaya da mecburdur. Şol gökleri kaldıranın, Donatarak dolduranın "Ol!" deyince olduranın Doksan dokuz adı ile!”