Belediye Başkanı Rasim Arı, Muradiye Camiinde kıldığı Cuma namazı sonrasında düzenlediği halk gününde vatandaşların istek, şikâyet, talep ve önerilerini dinledi.

Başkanlık makamına gelen vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Arı, sorunlarına bizzat çözümler bulurken, talep ve önerileri de değerlendireceklerini kaydetti. Arı, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

Nevşehir Belediyesi’nde her hafta Cuma günü gerçekleştirilen halk gününe vatandaşların gösterdikleri ilgiye teşekkür eden Arı, “Göreve gelir gelmez Nevşehir’e için kollarımızı sıvadık. Yaptığımız ilk işlerden bir tanesi de halkımıza belediyemizin kapılarını ve gönlümüzü sonuna kadar açmak oldu. Her hafta Cuma günleri gerçekleştirdiğimiz buluşmalarımızda vatandaşlarımızdan gelen dilek ve şikâyetleri birinci ağızdan dinleyerek süratli ve pratik çözümler üretiyoruz. Bu kadim şehrin halkı bizden hizmet bekliyor, yapacak çok işimiz var. Boşa harcayacak bir saniyemiz bile yok. Bundan böyle işimiz gücümüz ve tüm çabamız Nevşehir halkının yaşam kalitesini arttırmak için olacak.” dedi.