Nevşehir'in en genç muhtarlarından olan merkeze bağlı Boğazköy muhtarı İbrahim Taşdemir, merhum dedesi Hacı Derviş Taşdemir adına köyüne sağlık ocağı yaptırdı.

Tamamını kendi cebinden karşılayarak köyüne modern bir Sağlık Ocağı kazandıran Boğazköy muhtarı İbrahim Taşdemir yaptığı açıklamasında; "Muhtarlığımıza ait köyümüzde ki arsada, atıl vaziyette kullanılmayan yapı yıkılarak yerine sağlık ocağı kazandırdık. Yaklaşık 100m2 alan üzerine yaptırdığımız Sağlık ocağımız içerisinde mutfak, lavoba, bekleme salonu ve muayene odası bulunmaktadır.

İçerisinde Aile hekimi, ebesi ve temizlikçisi ile tamalanarak hizmete giren Sağlık ocağımız hala hazırda köy halkımıza hizmet vermektedir. Korona virüs salgını nedeniyle açılışını daha sonraya bıraktığımız 'Hacı Derviş Taşdemir Sağlık Ocağı' köyümüze hayırlı olsun" dedi.

Bu muhtarın eli öpülür...

Günümüz şartlarında yaklaşık 100 milyara mal olan Sağlık ocağı ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren Boğazköylü vatandaşlarda Muhtarları İbrahim Taşdemir'e teşekkür ederek, "Burada şifa bulan tüm hastalarımız sizi ve bu sağlık ocağına adını verdiğiniz dedeniz merhum Hacı Derviş Taşdemir'i  minnet ve rahmetle anacaklardır. Köyümüze yaptırdığınız bu sağlık tesisi ilelebet yaşayacaktır” dediler.

FİB Haber merkezi olarak, Nevşehir'in en genç muhtarı İbrahim Taşdemir'i tebrik ediyor, örnek ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

İşte eski ve yeni hali ile Boğazköy 'Hacı Derviş Taşdemir Sağlık Ocağı' ndan görüntüler;