Tatlarin kasabasının muhtelif yerlerinde ekiplerin altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Ercan Selvi, 2020 yılı içerisinde programa alınan altyapı çalışmalarında, kısıtlı şartlara rağmen bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi; "Ekiplerimizle birlikte belli bir plan dahilinde ve sırasıyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda kasabamızın çevre düzenlemesi ve kaldırımlarla daha güzel ve düzenli bir hale gelmesi için 6 kilometre uzunluğunda kaldırım yapımına başladık. İlk çalışmayıda Afet evler merkez cami etrafındaki sokaklarda başlattık. İnşallah gelecekte kaldırım yapılmayan cadde ve sokaklarımız kalmayacak" dedi.

Başkan Ercan;" Kasabanın her alanında farklı çalışmaları yürüten ekiplerimiz, hemşehrilerimin daha rahat etmesi, nezih ortamlarda yaşam kalitelerini arttıracak çalışmalar yapıyor. Bu bağlamda Ahırtaş depomuzun yanında üç gün önce başlatmış olduğumuz sondaj çalışmasında şükür yaklaşık iki buçukluğa yakın suyumuzu bulduk. Sıfır arsenik kaliteli bir su olarak kasabamız halkına hayırlı uğurlu olsun. Tüm emeği geçenlere teşekür ederim" dedi.