İlçe sakinlerini çarşı, pazar, sokak ve işyerlerinde ziyaret eden Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Ramazan Bayramı nedeniyle ilçe merkezinde vatandaş ve esnaflara Türk kahvesi, şeker, kolonya ve maskeden oluşan bir çanta hediye ederek, halkın sağlığının önemli olduğu vurgulayarak evde kalma çağrısı yaptı ve Ramazan Bayramlarını kutladı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'nı evlerinde geçirecek olan Derinkuyulu vatandaşlar, Başkan Bülent Aksoy'ın bu jesti karşısında memnuniyetlerini dile getirerek; "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olur. Başkanımızın da bizim yanımızda hatırı çok. Bayram öncesi bizleri hatırladığı için Başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

Belediye Başkanı Aksoy; "Bu vesile ile Tüm Derinkuyulu hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın en başta sağlık, huzur, mutluluk içerisinde yaşanmasını diliyorum. Ramazan Bayramı boyunca sağlığımızı korumak adına evlerimizde kalmanın oldukça önemli olduğunu da hatırlatmak istiyorum" dedi.