Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği (DERSİAD) Nevşehir Şube Başkanı Avukat Mehmet Yücel ile Yönetim Kurulu üyesi İlalan Mobilya Üreticisi ve Satıcısı İbrahim İlalan, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com internet gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

FİB Haber Merkezi Genel yayın yönetmenimiz Fikret Çapacı ve Genel Koordinatörümüz İbrahim Uysal ile görüşen DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Av. Mehmet Yücel, Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Şube Başkanı Yücel,"Nevşehir gündemini yakından takip etmemimize imkan sunan Nevşehirin sesi www.fibhaber.com u tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyoruz. Zira, Gazetecilik hem çok kutsal hemde gerçekten zor bir zanaat. İnşallah yeni dönemde yapacağımız çalışmaları sizler aracılığı ile kamuoyuna duyurma şansı yakalarız. Ve hep birlikte güzel işlere imza atarız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi adına Çapacı ve Uysal ise, her mesleğin riayet edilmesi gereken etik ve ahlaki sorumlulukları bulunduğunu hatırlatarak, "Gazeteci yaptığı haberlerde kamu yararını düşünmelidir. Yaptığı haberin getirisi kadar, eksi yönlerini de düşünmekle mükelleftir. Bu manada elbette hataları olabileceğini fakat iyi niyet ve samimiyetin bu manada olmassa olmazlardan olduğunu ifade etti.

Çapacı, DERSİAD Nevşehir Şube Başkanı Av. Mehmet Yücel ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini sundu.

Güzel bir sohbetin süslediği ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.