Kırsal Kalkınma Destekleri 13. Etap Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kapsamında başvurusu kabul edilerek program kapsamına alınan başvurulardan; Avan proje ile başvuru yapılan projeler için hibe sözleşmesi aşamasında onaylanmış uygulama/tatbikat projeleri sunulması zorunlu.

Bu sebeple hibe sözleşmesi imzalamak isteyen başvuru Sahiplerinin https://edys.tarim.gov.tr/Tarim/onlinebasvuru.aspx adresinden giriş yaparak;

Formlar menüsünden Başvuru Formu, İşletme Planı ekranlarını kullanarak projelerinde yapılması gereken düzeltmeleri yapmaları, Dosya İşlemleri menüsü altından Dosya Ekle ekranından değişikliğe ait belgeleri eklemeleri (eklenen dosya isimlerinin Tebliğ ekinde belirtildiği şekilde yazılarak örnek; Proje başvuruları için avan / tatbikat projesi, Bütün başvurularda yatırım yerinin ipotekli ve şerhli olup olmadığına ilişkin tapu müdürlüğünden alınan belge vb.) gerekmekte.

Dosya İşlemleri menüsü altından Başvuru Belgelerini Ekle ekranından önceden ekledikleri dosyaları indirebilirler (Değişiklik ve silme yapamazlar) Düzeltme işlemleri bitiminde Yazdırma İşlemleri menüsünden Başvuru Formu ve İşletme Planının çıktısı alınabilecek.