Göre Belediyesi yapmış olduğu yeni parklar ile çocuklara güvenli yeni oyun alanları oluşturmaya devam ediyor. Her mahalleye örnek çocuk parkları ve sosyal alanlar ilkesi ile yola çıkan Göre Belediyesi ekipleri, belde genelinde yeni parklar yapmaya ve çocuk oyun grupları olmayan yerlere oyun grubu kurmaya devam ediyor. Göre Belediyesi tarafından Afat evleri Mahallesinde yapımı tamamlanan çocuk parkına kaydıraklar, dönergeç, spor aletleri, basket sahası ve oturma bankları kuruldu.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız için de teknik çalışmalarımızı unutmuyor onları da her çalışmalarımızda düşünüyoruz. Çocuklarımız evlerinden uzaklarda bulunan parklara gitmelerine gerek kalmasın diye her mahallede  park ve oyun grubu olsun çocuklarımız hoşça vakit geçirsin, gülsün, spor yapsın, spora alışsın istiyoruz. Göre Belediyesi olarak sağlıklı yaşama, spora ve sporcuya her zaman önem gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz" dedi.

Göre'de herşey çocuklar için...

Eğitimin her alanında olduğu gibi sosyal faaliyetlere de çocuklarımıza her konuda yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz diyen Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu yaptığı açıklamasında; "Bu kapsamda Göre Belediyemiz olarak Afat evleri mahallemize çocuk parkı ve basket sahası kazandırmış bulunuyoruz. Böylelikle çocuklarımızın bu mahalledeki park sorununu çözmüş bulunuyoruz. Çocukların parkta eğlenirken ailelerini de unutmadık. Onların orada rahat etmeleri için bir düzenleme yapıp, kurduğumuz kamelyalarda çocuklarının yanlarında bulunmalarını sağlayacağız. Kasabamıza hayırlı olsun’’diye konuştu.