Gülşehir  Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Her alanda gelişen ve kalkınan ilçemizi dün olduğu gibi bugün de el ve gönül birliğiyle hep birlikte daha büyük hedeflere taşıyacağız” dedi.

 Başkan Arısoy, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için yaptığı açıklamada, “Allah güzel hizmetlere vesile kılarak halkımızın teveccühünü kazanmayı nasip etsin. Yaptığımız hizmetler yapacaklarımızın teminatı olacak. Gülşehir’imizin sorunlarını da ve bu problemlerin çözümlerini de yakinen biliyoruz. Beş yıldır yaptığımız projeler ve hizmetlerle hem sorunlar hem de çözümler projelendirildi. İnşallah kaldığımız yerden devam ederek bir ilçemizde neler yapılması gerekiyorsa hepsini yapacağız. Gülşehir’de inşallah 31 Marttan sonrada çalışmamız devam edecek” dedi.

 Seçimlerin önemine vurgu yapan Başkan Arısoy, “31 Mart seçimleri, hizmetlerimiz ve çalışmalarımız halkımızdan yeniden teyit alacağı bir tarih olacaktır. Gülşehir‘e hizmet sevdamız milletimizden inşallah bir kez daha takdir ve yetki alacak, Gülşehir Beş yıldır gece gündüz Gülşehir için çalışan ehliyetli ellerinde büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir.

 Gülşehir’imize ilk günkü aşkla, durmadan, yorulmadan, daha büyük azim ve kararlılıkla ‘Gülşehir Efendi Biz Hizmetkârız’ şiarımızı ilke edinerek, daha çok çalışacağız. Gülşehir’in hizmetkârı olduğumuzu bir an bile aklımızdan çıkarmadan istikrar ve güvenin teminatı Gülşehir Belediyesi olarak Gülşehir’de var gücümüzle çalışmaya, üretmeye ve ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz''.Dedi.