Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü 4,5 yıl boyunca Gülşehir’de hayal denilen projeleri hayata geçirerek, Gülşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile Gülşehir'i modern yaşanılabilir hale getirdi.

Gülşehir’e Kalıcı hizmetler ürettik…

Biz Gülşehir Belediyesi olarak çok genç ve ciddi bir ekiple birlikte çalışıyor projelerimizi beraberce yürütüyoruz. Bizler bu güzide ilçemizin emaneten yöneticisiyiz. Gülşehir’in sahibi sadece biz değiliz. Gülşehir’de hep birlikte yaşıyoruz, ilçemize karşı sorumluluğumuz var, bu sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Bizim düşüncemiz; ‘En iyi şekilde emanetin gerekliliklerini yerine getirmek’. Belediyecilik anlayışımızın temeli bu düşüncedir. Halkımızın yaşantısını kolaylaştırmak ve kalıcı işler yapmak peşindeyiz. Belediyecilik yürek ister, kararlılık ister. Biz bu şehrin geleceği için elimizi her zaman taşın altına koyduk.

Cesaretle altyapıya yatırım yaptık…

Gülşehir’de iflas etmeye yakın olan altyapıda ciddi problemler doğdu. Belediye olarak altyapıya önem verdik. Ciddi bir yatırımı Gülşehir’in altyapısı ve geleceği için adeta toprağın altına gömdük. Kısa süre içerisinde İnşa ettiğimiz kanalizasyon – Temiz su ve Doğal Gaz alt yapı hatlarıyla Gülşehir’de kesintisiz tertemiz suya güvence sağladık. ”dedi.