Çalışma alanlarındaki gece denetimlerini sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Saatçi Hoca Caddesindeki asfalt çalışmalarını denetledi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren yoğun bir mesai ile çalışan Belediye Başkanı Rasim Arı, gece yarısı Saatçi Hoca Caddesi’nde gerçekleştirilen altyapı ve üst yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Yardımcıları Bektaş Demir ve Ersan Erkut’un da eşlik ettiği Arı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Meteris Kavşağı ile Diriliş Meydanı Kavşağı arasındaki yolda yürütülen asfalt çalışmalarını denetleyerek çalışmalara ilişkin birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Sıcak asfalt serimi tamamlanan cadde de yapımı devam eden yaya kaldırımlarının da kısa sürede tamamlanarak yolun trafiğe açılacağını kaydeden Arı,  Saatçi Hoca Caddesinin yenilenen altyapı ve üst yapısıyla modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Altyapı çalışmalarının stratejik plan çerçevesinde tüm şehre yayılacağını ve şehrin altyapısının tamamen yenileceğini ifade eden Arı: “ Şehrimizin tamamının altyapısını değiştireceğiz. İlk olarak Lale Caddesi ve Saatçi Hoca Caddelerinden başladık. Burada yaklaşık 50 yıldır kullanılan içme suyu hattını modern su boruları ile değiştirdik. Bundan böyle halkımız daha sağlıklı içme suyuna kavuşacak. Halkımızın beklentilerine yönetim biçimimizdeki üretim ve alın terimizle cevap vereceğiz. Çok çalışacağız ve kentimizi çalışanlarımızla birlikte daha fazla güzelleştireceğiz. Nevşehir’in potansiyeli ve enerjisini çok iyi biliyoruz. Nevşehir’de yaşayan vatandaşımızın mutluluğu için çalışmaya mesai gözetmeksizin devam ediyoruz.” diye konuştu.