Güzelyurt mahallesine muhtar adayı olan Harun Özkişi , göreve seçilme durumunda mahallenin sorunlarını mahalle sakinleriyle birlikte, istişare ederek çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yıllardır yaşadığı mahallenin çözüm bekleyen önemli sorunları olduğunu söyleyen Güzelyurt Mahallesi Muhtar Adayı Harun Özkişi, “Mahallemiz şehrin en önemli yerleşim merkezlerinden biri. Fakat, hala hazırda bir çok sorunları bulunuyor. Bu konuda yaşanan sıkıntıları bire bir yaşadığımız için mahalle sakinlerimizle istişare halinde bu sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Göreve seçilmem durumunda bizzat içerisinde yaşayarak gördüğümüz sorunlarımızı bir bir çözüme kavuşturacağız” ifadelerinde bulundu.

Harun Özkişi kimdir? 1990 yılından bu yana Güzelyurt mahallesinde ikamet etmekteyim. Nevşehir esnaflarından pastacı Kamil Usta'nın oğlu olurum. 2011 yılında Akdeniz Üniversitesi 2014 yılında Anadolu Üniversitesi 2018 yılında Nevşehir Üniversitesi muhasebe ve finansman öğretmenliği mezunuyum. Mahallemizin genç çalışkan bir muhtarı neden olmasın diyerek yola çıktım siz değerli ve kıymetli Güzelyurt Mahalle sakinlerinin oylarına talibim. Oy vermek sizden Allah'ın izniyle hizmette bizden... 

"Karar sizlerin ..."

Harun Özkişi

Güzelyurt mahallesi muhtar adayı

Genç, yenilikçi, girişimci

Adres: Kamil usta unlu mamülleri Atatürk bulvarı No: 74

Telefon: 0 384 213 22 26