Bir süredir Nevşehir ili genelindeki Şehit Ailelerini ve Gazileri ziyaret etmeyi sürdüren Başkan Çiftçi, ailelerin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretiyor.

İl genelinde 750’e yakın Şehit ve Gazilerin birinci derece yakını üyesi bulunan Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, aile ziyaretlerinin yanında kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan, sağlık kuruluşlarında tedavi gören Şehit ve gazi yakınlarını da bizzat ziyaret ediyor.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, “İlimiz genelindeki Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi evlerinde, çalıştıkları kamu kurumlarında ziyaret ederek onların sorunlarını dinlemeye, çözüm üretmeye devam ediyoruz. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını gözlerini kırpmadan veren Şehitlerimize, yine bu vatan uğruna gazilik ünvanı kazanan üyelerimize bizlere gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.  

Başkan Çiftçi, ilerleyen günlerde ziyaretlerin süreceğini, belirlenen sorunların ve taleplerin Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a ve belediye başkanlarına da arz edileceğini belirtti.