Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD II 8. Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Bu “Başvuru Çağrı İlanı” kapsamında “Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile ilgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar” tedbirinden; Süt ve Süt Ürünlerinin, Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin, Kanatlı Eti ve Et Ürünlerinin, Su Ürünlerinin ve Meyve ve Sebze Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması sektörleri desteklenecektir.

Bu çağrıya özgü olarak yalnızca makine-ekipman, hizmet ve görünürlük alımları desteğine ilişkin başvurular kabul edilecektir.

Ayrıntılı bilgi için TKDK Nevşehir İl Koordinatörlüğümüzce 16.12.2019 Pazartesi günü saat 14.00’de Nevşehir Ticaret Borsası Toplantı Salonunda “Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı” yapılacaktır.

 

TKDK 2014-2020 IPARD II Programı 8.Başvuru Çağrı İlanı Bilgilendirme Toplantısı Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılacak.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD II 8. Proje Başvuru Çağrı İlanına çıkmış olup, 16.12.2019 (Pazartesi) tarihinde saat 14.00 da TKDK Nevşehir İl Koordinatörlüğünce Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda katılımcılara bilgilendirme yapılacaktır.

https://www.tkdk.gov.tr/Content/File/BasvuruFiles/BasvuruCagriIlani/IPARDII/IPARDII_SekizinciBasvuruCagriIlani.pdf