AK Parti'nin Türkiye geneli ve Nevşehir'in de en genç belediye başkanı, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, göreve geldiği günden bu yana belediyesine 1 Milyon lirayı aşkın hibe kazandırdı.  

Geçtiğimiz günlerde bir İş İnsanının 100 bin TL değerindeki Zabıta aracını hibe etmesiyle birlikte bir buçuk yıllık süreçte belediyeye kazandırdığı hibe miktarı 1 Milyon lirayı bulan Karapınar Belediyesi elde edilen hibeler sayesinde artık kasaba halkına daha üst standartlarda hizmet veriyor.  

Sadece araç hibesi olarak Karapınar belediyesine şu ana kadar 3 araç kazandırdıklarını belirten Başkan Güneş, "Belediye Başkanı olarak daha önceki görevlerimizin de tecrübesiyle bakanlıklarımızla ilişkilerimizi en üst seviyede tutuyoruz. Haliyle bu durumda belediyemize kazanım olarak geri dönüyor. En son belediyemize kazandırdığımız zabıta aracımızı bir iş insanımız belediyemize hibe etti. Öte yandan daha önce belediyemize kazandırdığımız kepçe, yol süpürge aracı ile birlikte 1 Milyon TL'ye yakın araç hibesini Karapınar halkımızın hizmetine sunduk. Kasabımıza bu araçlarımızla güzel hizmetler yapmayı sürdüreceğiz inşallah" diye konuştu.