Bu tarihler arasında kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine, birinci (1.) yedek adaydan başlamak üzere, yedekler listesindeki adayların kayıtları yapılacak. Kayıtlar Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri birimince yapılacak.

Yedek aday kayıtlarına ihtiyaç duyulduğu takdirde, yedek adayların listesi 04 Eylül 2019 saat 17:30’da Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Web Sayfasından ilan edilecek. Yedek adayların kayıt tarihleri 05 - 06 Eylül 2019 akşamı saat: 17:00’a kadar.

Bölümümüze kayıt yaptıran adaylar, isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabilecekler. İngilizce hazırlık okumak isteyen adayların konuyla ilgili formu kayıt sırasında doldurması gerekmekte.

Kayıt sırasında istenilen belgeler; Lise Diplomasının aslı, Devlet Hastanelerinden alınan "Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde okumasında sakınca yoktur" ibareli tam teşekküllü sağlık raporu (Heyet Raporu). Bu raporun alınması belli bir süreyi kapsadığından adayların bu konuda dikkatli olmaları ve hastanelere başvuruda gecikmemeleri önemlidir. Heyet Raporunda en az 7 farklı hekim onayı ve imzası olması şart. 1 adet vesikalık fotoğraf.