Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ü makamında ziyaret etti.

Ürgüp Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede İki Başkan, Ürgüp Kapadokya Bölgesi ile turizm konulu karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundular.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; " Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Cahid Cıngı ile birlikte Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk’ü ziyaret ettik. Bölgemizdeki turist yoğunluğu açısından stratejik bir konumda olan Ürgüp ilçemizle, Erciyes’in güzelliğini Kapadokya Bölgesi’nin eşsiz tarihiyle buluşturmayı arzu ediyoruz. Bu vesile ile ev sahipliği için çok kıymetli Başkanımız Mehmet Aktürk'e teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç ağabeyimin Şahsıma ve Belediyemize yapmış olduğu ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu ve onore etmiştir. Değerli Başkanım ile samimi, keyifli ve karşılıklı istişareli güzel bir sohbet gerçekleştirdik." dedi.