Nevşehir'de damak tadına önem verenlerin yeni buluşma adresi Kebabs & Mezes Restaurant  6 Haziran Cumartesi günü Uçhisar'da hizmete giriyor.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar Kasabası Aşağı Mahalle Mezar Ayağı Küme Evleri No:16'da hizmet verecek olan 'Kebabs & Mezes' Restaurant  Adana kebap, kuzu ciğer, küşleme, tavuk, pirzola, ızgara, şiş, köfte ve bir çok kebap çeşitlerinin yanısıra, Nevşehir'de bir ilk olacak kaburga kuşbaşı ve meze çeşitleriyle aynı zamanda hafta sonları bahçede serpme kahvaltı servisiyle de her biri birbirinden lezzetli alternatiflerle dolu muhteşem menüden dilediğiniz seçimi yapabileceksiniz. 

''Açık havada sosyal mesafe kuralına itinayla uyulduğundan gönül rahatlığıyla gelebileceğiniz hijyenik bir ortam sunuyoruz. Lezzetimiz, Kalitemiz ve hizmetimiz konusunda oldukça iddialıyız.'' diye açıklama yapan işletme sahibi Okan Sonel; ''Nevşehirli vatandaşlarımızın artık lezzetli kebap ve ızgara yiyebilmek için kilometrelerce yol gitmesine gerek kalmadı. Çünkü lezzeti Nevşehir halkımızın ayağına getirdik.'' dedi.

Kebabs & Mezes Restaurant işletme sahibi Okan Sonel ; ''Türk mutfağının vazgeçilmez kebap ve meze çeşitlerimizle oluşturmuş olduğumuz menümüz ile 6 Haziran Cumartesi günü kapılarımızı açıyoruz. Bu günümüzde heyecanımıza ortak olmaya tüm dostlarımızı Uçhisar'a bekliyoruz.'' dedi.

Adres: Aşağı Mahalle Mezar Ayağı Küme Evleri No:16 Uçhisar/ NEVŞEHİR

İletişim: 0 544 508 50 01