TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, 2019-2020 futbol sezonu iç saha maçları için kombine kart satışlarına başladı. Basımı gerçekleşen kombine kartlar ilk kez Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da katıldığı kulübün yönetim kurulu toplantısında kamuoyu ile paylaşıldı.

Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı da ilk kombine kartları Belediye Başkanı Rasim Arı satın alırken, Arı aldığı kartların 50 adedini yapılacak olan çekilişle sosyal medya takipçilerine hediye edeceğini duyurdu. Tüm Nevşehir Belediyespor’a gönül verenleri kombine kartlarını alarak takımlarına sahip çıkmaya davet eden Başkan Arı, yeni sezonda kırmızı-beyazlı kulüpten şampiyonluk beklediğini söyledi. Arı, “Tüm Nevşehirlilerin gurur duyacağı bir takım kurduk. Bu konuda yönetim kurulundaki arkadaşlarımız her türlü fedakârlığı yaptı. Bizlerde Nevşehir Belediyesi olarak bu takımın her zaman arkasında olduğumuzu her fırsatta belirtiyoruz. Şimdi sıra taraftarlarımızda. En büyük gücümüz dediğimiz taraftarlarımızdan yeni sezon öncesi kombine kartlara büyük bir ilgi bekliyoruz. Hem kendi evimizde hem de deplasmanda tüm futbolseverlerin beğenisini kazanacak bir futbolla takımımızın bir üst lige çıkacağından hiç şüphem yok. Yeter ki bu şehir takımına sahip çıksın.” dedi.

Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve yönetim kurulu üyeleri de kulübe sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür etti.

Bu arada yönetim kurulu toplantısında kırmızı beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri tarafından Belediye Başkanı Rasim Arı’ya bir de sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Toplantı sırasında yöneticiler, üzerinde ‘Bir hayalimiz var. İyi ki Doğdun Rasim Başkanım’ yazılı pasta ile Arı’nın doğum gününü kutladı.

Pastayı Nevşehir Belediyespor yöneticileri ile birlikte kesen Başkan Arı, “Bana en büyük hediye kırmızı beyaz sevdam Nevşehir Belediyespor’un şampiyonluğu olacak” diye konuştu.