Nevşehir'e yeni bir yatırım daha yapmaya hazırlanan Nevşehir sevdalısı Sanayici İş İnsanı Muzaffer Leblebici, Malatyalı yatırımcı İş insanı Vahap Tanrıverdi ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret ederek Nevşehir'e yatırım konusunu değerlendirdiler.

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Rasim Arı, "Artık içimizden biri olan değerli yatırımcımız fahri Nevşehirli hemşehrimiz Muzaffer Leblebici ile yine eski ama eskimeyen dostumuz, İş İnsanımız Vahap Tanrıverdi ile Nevşehir'e yatırım konusunu istişare ettiğimiz dostlar adına güzel bir buluşma oldu" dedi.

Dostlar Buluşmasından Nevşehir'e Yatırım Müjdesi...

Nevşehir'e sanayi yatırımları konusunun görüşüldüğü oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen dostlar buluşmasında Belediye Başkanı Rasim Arı, yakın dostluk ilişkisi içerisinde bulunduğu Muzaffer Leblebici ile birlikte Malatyalı İş İnsanı Vahap Tanrıverdi'ye Nevşehir'e yatırım yapması teklifinde bulundular.

Türkiye’nin ekonomik anlamda büyümesi adına taşın altına elini sokan iş insanlarından biri olarak Tanrıverdi'den Nevşehir’de de taşın altına elini sokması çağrısı yapan Başkan Arı, büyüyen ve gelişen Nevşehir’de iş insanlarının da ciddi bir katkısının olması gerektiğine inandığını kaydetti.

 İş İnsanı Tanrıverdi'den Nevşehir'e Yeni Yatırım Sözü...

Nevşehir’in yanı sıra 7 ayrı şehir ve 2 ayrı ülkede toplamda 1000'nin üzerinde çalışanı ile çok sayıda insanın istihdamını da sağlayan Malatyalı İş İnsanı Vahap Tanrıverdi'ye, Belediye Başkanı Rasim Arı ve Fahri hemşehrimiz Leblebici'nin bu çağrısına kayıtsız kalmayarak istihdam sağlayacak bir ilave fabrika sözü verdi.

Nevşehir’de istihdamın artırılması yönündeki her çalışmanın destekçisi olacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Rasim Arı’da, iş insanı Vahap Tanrıverdi’ye teşekkür etti.

Ziyarette İş İnsanı Muzaffer Leblebici'de; "İki eski dost olarak, Değerli dostumuz Vahap Tanrıverdi'den Nevşehir’e yatırımlarını arttırma ve yeni fabrika açma sözü aldık. İş insanımız Tanrıverdi'ye bizleri kırmadığı için teşekkür ediyor, Nevşehir'e yapacağı yeni yatırımın şimdi den şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Malatyalı yatırımcı Vahap Tanrıverdi ile Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı ziyaret eden Fahri hemşehrimiz Yatırımcı iş insanı Muzaffer Leblebici, Nevşehir ile kurulan gönül köprüsünü Malatya'ya kadar ulaştırarak şehrimizi bir yatırım cazibezi merkezine dönüştürmek en büyük hayalimiz. Nevşehir, sadece Turizm kenti değil yanında Sanayi kentide olması için de her yönüyle yatırımcılar için uygun bir şehir. Bu bağlamda tüm iş adamlarına Nevşehir'e yatırım yapmaları için çağrıda bulunuyorum" dedi.

Vahap Tanrıverdi, Türkiye'nin önemli yatırımcılarından...

Exedra Hotel Cappadocia, Mil-May Tekstil San. Dış Ticaret A.Ş’nin sahibi Malatyalı İş insanı Vahap Tanrıverdi, Türkiye'nin sayılı iş adamlarından...

Bursa, Malatya, İstanbul, Çanakkale, Osmaniye ve Nevşehir ile birlikte toplam 7 ilde, Yurt dışında da İngiltere ve Fransa'da  büyük yatırımları olan Tanrıverdi'nin hala hazırda Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan en büyük butik otelinde sahibi. 

Ayrıca, Galatasaray kongre üyesi olup aynı zamanda 1905  Galatasaray Kültür Sanat Spor Derneği Başkanlığınıda yürütüyor.