Nevşehir’de ahşap ve ağaç makinaları; kapı kolu, kesim vb. makinaların üretimini ve satışını yapan Maymak Makine, Dubai de düzenlenen Ahşap ve Ahşap Sanayi Fuarina katıldı.
Nesiad Üyesi olan Maymak Makine Yönetim Kurulu Üyesi Selman TÜRKDÖNMEZ, Fuar ile ilgili olarak, Nevşehir’de imal ettikleri makinaların yurt dışında büyük ilgi görmesi ile hem Kapadokya’mızı hem de firmamızı tanıtma gururunu yaşıyoruz dedi.
Fuar alanın da yoğun ilgi gören makinalar için bir çok talep aldıklarını ve bu ivme ile üretim bantlarını artıracaklarını belirtti. Ülkemize döviz girdisini kazandırmak ve şehrimizi ülkemizi buralarda tanıtmak bizim için büyük bir gururdur dedi.
Her yıl düzenlenen  Woodshow  Dubai  Ahşap  ve  Ağaç Makineleri  Fuarı, ilk olarak 2006 yılında  düzenlenmiştir  ve ağaç  işleme  makineleri  sektörü  için Ortadoğu'daki tek özel fuar haline gelmiştir. Bu  yıl  12 – 14 Mart tarihleri arasında  Dubai World Trade Centre’da gerçekleşecektir. Ahşap işleme sektörüyle iligili  ticari ziyaretçiler için  ideal  bir fuardır.