Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı mazı köyüne arızaya giderken aaraçları kara saplanarak mahsur kalan Medaş Ekiplerini çevredeki köylü vatandaşlar ile arkadaşları kurtardı.

Hizmet bölgesindeki müşterilerine kesintisiz enerji temini için zorlu kış şartlarında mücadele eden Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) ekibi, Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı mazı köyündeki bir arızaya müdahale etmek için gittiği bölgede aracın kara saplanması sonucu mahsur kaldı. Kırsal bölgede mahsur kalan ekip, köylü vatandaşlarla bölgeye yakın diğer arıza ekipleri tarafından kurtarıldı.

MEDAŞ Nevşehir Müdürü Sefa Teryaki, zorlu kış şartlarının hakim olduğu hizmet bölgelerinde müşteri memnuniyetini üst seviyede tutacak şekilde çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. 

Olumsuz hava koşullarının yanı sıra zorlu bir coğrafyada müşterilerine kesintisiz ve kaliteli enerji temini için 7/24 teyakkuz halinde olduklarını ifade eden Teryaki,"Kırsal bölgelerimizdeki enerji hatlarında buz yükü ve fırtına nedeniyle zaman zaman arızlar meydana geliyor. Arızalara müdahale etmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerimiz çetin arazi koşulları ve yoğun kar nedeniyle zaman zaman talihsiz durumlarla karşılaşabiliyor.

Bugün Mazı’da da arızaya giden ekibimiz kış mevsiminin ve arazi şartlarının mağduru oldu. Uzun uğraşlar sonucu Mazı Muhtarı İbrahim Özkan, köylü vatandaşlarımız ve bölgede bulunan diğer arıza ekiplerimiz tarafından kurtarılan personelimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kış mevsimi boyunca muhtemel arızalara karşı alarm halinde olarak müşterilerimizin enerji konusunda bir mağduriyet yaşamaması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Teryaki, yardım ve destekleri için Mazı Muhtarı İbrahim Özkan ve köylü vatandaşlara da teşekkür etti.