Kavak Belediye Başkanlığı ve Patates depoları ziyaret edildi

MHP’li Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’yı makamında ziyaret eden MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP MYK Üyesi ve 25. Dönem Milletvekili Mehmet Varol, İl Başkanımız İlhan Kaya, MHP Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, MHP Merkez İlçe Başkanı. Gökhan Göğdemir ve  İl Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Bağcı’dan belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldılar.

Öte yandan Kahvehane ziyaretlerinde bulunan heyet daha sonra beldedeki patates depolarında da incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Feridun Bağcı’dan yöredeki depoculukla ilgili bilgiler de aldılar.

Heyet iki ayrı taziye ziyaretinde daha bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi heyeti Avanos İlçesine bağlı Ayhanlar Köyünde geçtiğimiz günlerde cinayete kurban giden İsmet Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi’nin de katıldığı ziyaretin ardından İlçe Merkezinde geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurlanan Şehidimizin ailesine de taziye ziyaretinde bulunuldu.