MHP Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç, beraberinde MHP Kaymaklı Belde Başkanı Arif Alkaş ile birlikte Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber Gazetesi’ne ziyaretde bulundu.

Ziyarette yaptığı açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan MHP Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç, "31 Mart Yerel Seçimlerinin nezaket çerçevesinde geçmesini temenni ederek, “Hiçbir siyasi parti ve adayı hakkında olumsuz açıklamalar ve eleştirilerde bulunmayacağız. Sadece projelerimizi ön plana çıkaracağız. Temennim de, bu seçimlerin sosyal barışı güçlendirmesidir” dedi.

Çekiç daha sonra şu açıklamalarda bulundu:

Ben Kaymaklı'da bazı değerlerimizde ciddi manada sıkıntılar gördüm. Kaybetmeye yüz tutmuş değerlerimizi geri getirmek, ayrışmayı kutuplaşmayı ortadan kaldırmak, asla o sizden, bu bizden, o şu partili bu bu partili diye değil, herkesi kardeş arkadaş akraba olarak görüp değerlendirip siyasetten dolayı oluşan bu sorunları ortadan kaldırmak adına adaletten hakkaniyetten asla şaşmadan hizmet etmeye talibim. 

Halkla iç içe vatandaşların arasından hiç çıkmadan sorunlarıyla dertleriyle bire bir ilgilenerek herkesi kucaklayarak partilerimizin şu anda yaptıkları cumhur ittifak’ı nı birleşmeyi de örnek alıp tepede yapılan bu ittifakı tabana beldemiz insanlarına da yayarak tam bir kardeşlik içinde olmak istiyorum istiyoruz. 

Biz artık biliyoruz ki aramızda ayrışma kutuplaşma olduğu zaman oluşan bu boşlukları  kimler nasıl doldurmaya çalışıyor bunu 15 temmuzda net bir şekilde gördük. Tekrardan böyle olayların başımıza gelmemesi için en küçük beldeden en büyük şehre kadar insanlar birlik beraberlik duygusu içinde olmalılar bizim Kaymaklı'da hayata geçirmeye çalışacağımız en büyük proje bu olmalı. Eğer ki, Allah bize hizmet etmeyi nasip ederse ...(Allah hakkımızda hayırlı olacaksa nasip etsin)
Biz asla eleştiren olumsuzlaştıran tarafta olmayıp eksik kalan yarım kalan işleri projeleri öncelikle tamamlayıp daha sonra kendi projelerimizi hayata geçirmeye daha iyi daha güzel Kaymaklı için daha kazançlı işler projeler yapmaya çalışacağız ve ben inanıyorum ki o kalite de o kapasite de bizde mevcut... 

Bu vesile ile ben şimdiden yapılacak 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerine katılacak arkadaşlarıma tebriklerimi iletiyorum. 

Kardeşlik çizgisinden çıkmadan memleketimize kaymaklımıza ne yapabiliriz icraatlarımız ne olacak bunları sevgili Kaymaklı halkına anlatırsak o insanlar eminim en doğru kararı vererek, beldemize önümüzdeki 5 yıl için hizmet edecek şehremini hizmetkarını seçecektir. Saygılarımı sunuyorum" dedi.

MHP Kaymaklı Belde Başkanı Arif Alkaş ve MHP Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç'in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da, Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç'e başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Kaymaklı olur” şeklinde konuştu.