AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Jeotermal kaplıcaları ile ünlü Kozaklı ilçesinde gezi ve incelemede bulundu.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel SekreteriKamil Duru ve Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile Kozaklı ilçesine çıkarma yapan Milletvekili Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu ve AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar'a ziyarette bulunarak devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Açıkgöz: “Gayret, Gayret, Gayret”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kahraman milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde Sevdamız Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz. Kozaklı’mızda İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir, Kozaklı İlçe Başkanımız Orhan Uçar, Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukçuoğlu ile Kozaklı Kapalı Spor Salonu tadilatında, KYK’ya devredilen yurt binasında ve NEVJET’te incelemelerde bulunduk.

Ardından, Kozaklı’mızda Doyduk Köyümüzü, Doyduk Barajımızı ve Kalecik Köyümüzü ziyaretimizde, hemşerilerimizle-çiftçilerimizle hasbihal ettik.

Doyduk Barajı’mız yüzde yüz doluluk oranıyla civar köylerimizin tarım arazilerini sulamaya devam ediyor,çiftçilerimizin yüzü gülüyor‬.18 yıldır tarımda üreten, gelişen Nevşehir’imiz için emektar çiftçimizin her daim yanında olduk,olmaya da devam edeceğiz. 

Köylerimizden, beldelerimize; ilçelerimizden, il merkezimize kadar büyüyen, gelişen, üreten Sevdamız Nevşehir için gece gündüz demeden AK kadrolarımızla gayretle, samimiyetle milletimizin emrinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizler çalışacağız yine Nevşehir kazanacak; Türkiye kazanacak." dedi.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu'da yaptığı açıklamasında; "Milletvekilimiz sayın Mustafa Açıkgöz, il Genel Meclisi Başkanımız Gürbüz Dinç, il Özel idare Genel Sekreterimiz Kamil Duru, il Gençlik Spor Müdürümüz Muhsin Özdemir, AK Parti Kozaklı ilçe Başkanımız Orhan Uçar ve il Genel Meclis Üyemiz Atila Şen ile birlikte Doyduk Köyümüzü ve barajını, Kalecik Köyümüzü ziyaret ettik. Kapalı Spor Salonu tadilatında, KYK’ya devredilen yurt binasında ve NEVJET’te incelemelerde bulunduk. Ziyaretleri ve ilçemize destekleri için kendilerine teşekkür ederim" dedi.