AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz ve AK Parti Heyeti Avanos Belediyesini Ziyaret Etti...

Ziyarette, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz’a Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti.

Başkanlık Makamında bir süre sohbet eden heyet daha sonra belediye birimlerinde çalışan personellere de ziyarette bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin açıklamasında; "Avanos Belediyemizi ve fedakar çalışanlarımızı Avanos Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz ve AK teşkilatımızla ziyaret ediyoruz. “Doğal güzellikleri,toprağı,sanatı ile Avanos hepimizin ortak değeri. Gelişen, değişen ve vizyon projeleri ile yeni bir #Avanos için AK kadrolar olarak hazırız. İlçemizi, ilimizi, ülkemizi Gazi Mustafa Kemal'in dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmakta kararlıyız. Bunca zamandır Atatürk'ün ismini istismar etmekten başka bir işi olmayanlar ne yapıyor? Bölücülerle, Kandil'le, FETÖ'cülerle kurdukları şer ittifak her gün deşifre oluyor.

Biz, ötekileştiren olmadık. AK Parti olarak bizler birlikten ve beraberlikten yanayız. Biz, milletimizle bir ve beraber olarak 31 Mart seçimlerine hazırız. Kazanan Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz ile Avanos’umuz olacak.” dedi.