Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği Başkanı Kazım Tekin beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’yü ziyaret etti. 

İstanbul’da yaşayan Nevşehirli bürokrat ve işadamlarından oluşan NEVBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin beraberinde yönetim kurulu üyelerinden RoyalCert Yönetim Kurulu Başkanı M. Alphan Namlı ve Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu NEVÜ’yü ziyaret etti. Başkan Tekin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaretlerinde makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, kendilerini üniversitede görmekten büyük onur duyduklarını belirtti. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün başta fiziki yapılanması olmak üzere bugünlere gelmesinde Nevşehir ve Nevşehir dışında yaşayan iş adamları, bürokratlar ve hayırseverlerin büyük desteklerinin olduğunu belirten Rektör Aktekin, kendilerine bir kez daha minnettarlığını dile getirdi. Üniversitenin bundan sonrada belirlediği hedefler doğrultusunda şehrin ve bölgenin sahip olduğu değerleriyle birlikte büyüyüp gelişmesinde toplumun her kesimiyle ikili işbirliklerinin artarak devam edeceğini söyledi.    

İstanbul’da yaşayan işadamları ve bürokratlar olarak üniversitenin kuruluşundan bugüne kadar her zaman NEVÜ’nün yanında olduklarını ve desteklerinin de artarak devam edeceğini belirten NEVBİAD Başkanı Tekin ise,  özellikle eğitime büyük önem veren bir sivil toplum kuruluşu olarak üniversitenin bugün şehirle bütünleşerek geldiği son noktayı görünce daha çok heyecanlandıklarını ve gururlandıklarını ifade etti.