Gerçekleştirilen bayramlaşma programına Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşmada Belediye personeliyle tek tek el sıkışan Başkan Arı, tüm çalışanlarının Kurban Bayramını kutladı. Belediye olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Arı, bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve coşkusunu yaşadıklarını dile getirdi.

Kurban Bayramı süresince vatandaşların ve tatilcilerin hiçbir sıkıntıyla karşılaşmaması için Nevşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinin yoğun bir mesai harcadıklarını ve bayram süresince görevde olacak nöbetçi personellerin çalışmalarını sürdüreceğini kaydeden Arı, özverili çalışmalarından dolayı personellerini tebrik etti. Arı, “Belediye de çalışmak bizlere büyük sorumluluklar yüklüyor. Şehrimize değer katacak projeleri hayata geçirirken Nevşehir halkına hizmet etmek için gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla çalışıyoruz. Sizler bizim sahadaki gözümüz kulağımızsınız. Sahadaki çalışmalarımızı sizlerle birlikte çalışarak sonuçlandırıyoruz. Kıymetinizin farkındayız. Sizler ne kadar iyi çalışılıp başarılı olursanız biz de o kadar başarılı oluyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra ki dönemde de bu kadim şehre hizmet etmek için tüm gayretinizle çalışacağınızdan hiç şüphem yok. Diğer günlerimizin bayramlarımız kadar güzel geçmesini temenni ediyorum. Hepinize başarılar diliyor, ailelerinize selam ve sevgilerimi sunuyorum. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Hepinizin bayramı mübarek olsun” şeklinde konuştu.