Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından başlatılan Kucaklaşma Seferberliği ile Başkan Arı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri şehrin tüm mahallelerini gezerek vatandaşlara maske dağıtıp taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından, Ramazan ayı öncesinde kentteki ihtiyaç sahibi, hasta, kimsesiz ve yaşlıların ihtiyaçlarının giderilmesi, talep ve önerilerinin dinlenmesi amacıyla ‘Kucaklaşma Seferberliği’ başlatıldı.

Gerçekleştirilen çalışma için sabahın erken saatlerinde Nevşehir Belediyesi önünde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte bir araya gelen Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla  22 farklı ekip tüm mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluştu.

Sosyal mesafenin gözetilerek gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Arı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri gıda paketlerini teslim ettikleri vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını da yerine getirerek talep ve önerilerini dinledi.

Mahallelerde gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlara yaklaşık 10 bin adet maske dağıtıldı.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Ersan Erkut ile birlikte Sümer Mahallesi’nde bulunan Başkan Arı ise, gıda yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerinin evlerine bizzat kendisi taşıdı.

Mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını tebrik eden Arı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek ihtiyaçlarının giderilmesi için ilgili birimleri harekete geçirdi.

Arı: “Üç ayların son ayı olan rahmet ve marifet ayı olan Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bu şehrin her bir kesimiyle, her bir ferdiyle kucaklaşarak, herkesin belediye başkanı olacağımızı söylemiştik. Bugünde ben, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ile birlikte 22 mahallemizin tamamına vatandaşlarımız ile kucaklaşmak için çıktık.” dedi.