Nevşehir'de son iki gün içerisinde 3. kez elektrikler kesildi, yaşanan kesinti Ramazan ayında vatandaşları çileden çıkardı!
Özellikle son iki gündür kentte yaşanan elektrik kesintileri sık sık vatandaşları mağdur ederken, hiçbir uyarı yada açıklama yapılmaksızın tüm il genelinde elektriklerin kesilmesi tepki topladı.

Kapadokya'da Turizmcilerin kesintiden gözü korktu...

Kapadokya'nın kalbi Nevşehir'in kanayan yanayan yaralarından biri olan elektrik kesintisi, yine vatandaşı çileden çıkardı. MEDAŞ'a tepkilerini dile getiren Nevşehirli vatandaşlar, tamda turizm sezonuna girerken Kapadokya gibi dünya markası bir kentte yaşanan kesintiler hakkında "Her sene aynı sıkıntı. Bir çok farklı ülkelerden gelen turistlere karşı mahçup olduğumuz yetmiyor gibi birde bölge turizmcileri olarak hizmet kalitemizden ödün vermek zorunda kalıyoruz ve tüm Dünyaya rezil oluyoruz. Artık yeter, yetkililer kalıcı bir çözüm bulsun" ifadelerini kullandılar.

Başka bir vatandaşımız ise havaların gayet güzel gittiği bu günlerde bile elektirkler kesiliyorsa, artık gerisini siz düşünün sözleriyle MEDAŞ'a tepkilerini dile getirdiler.

Konu hakkında bir başka okuyucumuz ise telefonla186 numarayı aradık. Tabiki bekleyenler olduğu için sıraya koydular. Bekledik, neden kesildiğini öğrenmek istedik: MEDAŞ'ı aradığımız da bize sadece "Arıza" olduğu söylendi. 

FİB Haber Merkezi oalrak Hayır mübarek Ramazan günü yaşanan kesintiler hakkında MEDAŞ'tan bir açıklama bekliyoruz. Ayrıca Nevşehir Siyasetçilerinden de bu konuda MEDAŞ'la üst düzey görüşmeler yaparak şimdiden gerekli tedbirleri almalarını diliyoruz.