Dün FİB Haber.Com'da çıkan ‘Logar kapağı’ başlıklı haberimiz ses getirdi ve konu ile ilgili gelişme yaşandı.

Nevşehir merkez Sümer Mahallesi Aksaray caddesi Kültür merkezi karşısında tehlike arz eden ve en son dün 16 yaşındaki bir gencinde düşmesine sebep olan logar kapağı bugün kapatıldı.

Dünkü haberimiz sonrası, Nevşehir Belediyesi ekiplerinin anında kontrol ettiği logar kapağının Türk Telekom Müdürlüğüne ait olduğu öğrenildi. Tehlike erz eden Logar kapağı Türk Telekom Müdürlüğü yetkililerinde bugün kapatılarak, gerekli tedbir alındı.

İşte dünkü haberimiz; Nevşehir'de rögar kapağına basan 16 yaşındaki genç...

Nevşehir merkez Sümer mahallesi üzerinde ağzı açık kalan yerine sabitlenmeyen rögar kapağı az kalsın 16 yaşındaki B.Y'nin sonu oluyordu.

Nevşehir NTSO önündeki cadde üzerinde bulunan bir logar kapağının yarı açık kalması sebebiyle yaşanılan bu olay, yoldan geçen vatandaşı ve çevre esnafınıda tedirgin ediyor.

Edinilen bilgilere göre, 11.sınıf öğrencisi 16 yaşındaki B. Y, Okuldan eve dönüşte Aksaray caddesi Kültür merkezi karşısında yürürken ağzı kısmen açılmış ve Telekom'a ait olduğu belirtilen logar kapağını görmeyerek üstüne bastı. Sağ ayağı içine giren B.Y son anda bir hamle ile kendini toparlayarak kurtulabildi.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan B. Y., FİB Haber Merkezini arayarak, "Ben bugün büyük bir badire atlattım ve şans eseri kurtuldum ama benim başıma gelenler başkalarının başına gelmesin. Yetkilileri uyarıyorum. Lütfen, Rögar kapaklarının bir denetlenmesini rica ediyorum. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istiyorum" dedi.