Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar’ı kabul etti.

Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projelerine ilişkin temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Rasim Arı, burada Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ve AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ı ziyaret etti.

Nevşehir’e gerçekleştirilecek çeşitli yatırımların ele alındığı ziyarette Nevşehir Belediyesi’nin önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği bir çok önemli proje konusunda Ağbal ile istişarelerde bulunan heyette Belediye Başkanı Rasim Arı, belediyenin çalışmaları hakkında da Ağbal’a bilgiler verdi.

Başkan Arı ziyaretin anısına Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a turkuaz çini kaftan hediye etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "‪Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Sn. Naci Ağbal’ı Nevşehir heyetimiz olarak makamında ziyaret ettik.‬ Sevdamız Nevşehir için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.17 yıldır olduğu gibi kazanan Nevşehir’imiz olacak.Durmak yok,gece gündüz demeden her şey Nevşehir için." dedi.‬