Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’i kabul etti.

Ziyarette Oktay’a Nevşehir’i önümüzdeki dönemde kalkındıracak projelere ilişkin bilgi veren Arı, yapılacak olan çalışmalar için destek sözü aldı.

 Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, Nevşehir’deki proje ve yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a, Nevşehir Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi veren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı: “Kapadokya bölge başkanlığından, kentsel dönüşüme ve kale bölgemizin turizme açılmasına kadar şehrimizi daha da ileriye götürecek projelerimizin değerlendirmesini yaptık. Geleceğin Nevşehir’ini oluşturmak için hayata geçireceğimiz projelere sonsuz destek sözü veren Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’a teşekkür ediyorum. Bizlere verilen bu destek ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak şehrimize hizmet etme çabasında olacağız” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn Fuat OKTAY Beyefendi bizleri makamında Nevşehir Valimiz İlhami AKTAŞ, Milletvekilimiz Yücel MENEKŞE, Belediye Başkanımız Rasim ARI ve İGM Başkanımız Gürbüz DİNÇ ile kabul ettiler.‬ Ziyarette Sevdamız Nevşehir için yatırımlarımızı ve projelerimizi istişare ettik. Hedefimiz büyüyen Nevşehir‬" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "Nevşehir Valimiz Sn. İlhami Aktaş, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, İl Belediye Başkanımız Rasim Arı ve İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç ile birlikte Cumhurbaşkanı yardımcımız Sn. Fuat Oktay beyefendiyi ziyaret ederek şehrimiz için yaptığımız, yapacağımız yatırımlarımızı ve projelerimizin istişaresini gerçekleştirdik" dedi.‬