Nevşehir İl Defterdarı  Orhan Taş beraberindeki bir heyet ile birlikte  30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında  ziyaret etti.

Nevşehir  İl Defterdarı  Orhan Taş, Gelir Müdür Vekili Nuran Neylüfer, Vergi Dairesi Müdürü  Necdet İnce,  Muhasebe Müdürü Hasan Çelik, Muhakemet Müdür Vekili Nurdan Çüçen ve Personel Müdür Vekili Ayhan Mert’in de hazır bulunduğu  ziyarette, 30. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Vergi  bilincinin toplumun tüm kesimleri tarafından algılanması ve vergi ödemelerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesini  yaygın hale getirilmesini  amaçlayan Vergi Haftası’nın bu yıl 30. sunun düzenlendiğini  söyleyen İl Defterdarı Orhan Taş, verginin toplumsal kalkınma ve büyüme başta olmak üzere her alanda sağlanacak gelişmedeki rolünün tüm kesimlere benimsetilmesi için azami gayret gösterdiklerini söyledi. Taş, vergi konusunda  son yıllarda toplumda önemli bir bilincin oluştuğunu belirterek, küçük yaşlardan itibaren vergi bilincinin geliştirilmesi için okullarda, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında bir   dizi etkinliklerin de  düzenlendiğini ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 30.Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Seçen, verginin Türkiye’nin hedeflediği büyüme hedeflerine ulaşma yönünde vazgeçilmez bir değer olduğunun tüm toplum genelinde yaygın bir düşünce olarak  ele alınması gerektiğine inandığını kaydetti.