İstanbul Çatalca ilçe protokolü Nevşehir Valiliği’ne atanan Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Nevşehir Valiliği görevine atanan Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel için veda yemeği düzenledi. 

Başkan Üner; "Çatalca için birlikte ve uyum içerisinde çalışmaktan memnuniyet duyduğum yeni Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel’i düzenlenen veda yemeği ile uğurladık." dedi.

Çatalca Sizi ve Hizmetlerinizi Unutmayacaktır...

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçe ve ilçe dışından protokol üyelerinin katılım gösterdiği yemekte Nevşehir Valisi Becel’in yeni görevi tebrik ederek başarı dileğinde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner veda yemeğinde yaptığı konuşmasında; "Çatalca için birlikte ve uyum içerisinde çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

2015 yılından itibaren Çatalca’ya ve Çatalcalılara yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam İnci Sezer Becel’e teşekkürlerini sunan Başkan Üner, tüm Çatalcalı vatandaşlarımız İlçemizden bir Vali atanmasının mutluluğunu ve gururunu yaşarken aynı zamanda Sayın Kaymakamımızdan ayrılığın verdiği burukluğu bir arada yaşadığını belirterek “Çatalca sizi ve hizmetlerinizi unutmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de, yaptığı veda konuşmasında, Çatalca'nın hayatında her zaman ayrı bir yeri olacağını belirterek “Artık tüm Çatalcalıların Nevşehir’de bir kapıları var. Benim gönül kapımda ilimizin kapıları da her zaman sizlere açık olacaktır” sözlerine yer verdi.

Veda konuşmasında davetlilere seslenen Kaymakam İnci Sezer Becel, “ Bugün bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür etmek istiyorum. Her bitiş hüzün getirir, her yeni başlangıç da heyecan getirir. Biz Çatalca'dan ayrıldığımız için tabii ki hüzünlüyüz, üzgünüz. Çatalca'nın meslek hayatımda çok özel bir yeri oldu. Şimdi 7. Görev yerime atandım ama her zaman tebessüm ederek, mutlu olarak hatırlayacağım 5 yıl olacak. Biz aslında göreve başlarken gideceğimizi de biliyorduk. Buraya 5 yıl önce geldiğimizde de buradan gideceğimizi biliyorduk. Fakat 5 yılın bu kadar çabuk geçeceğini de tahmin etmemiştik. Ülkemizin her yerini çok seviyoruz. Bayrağımızın dalgalandığı her yerde de şerefle görev yapmaya hazırız.” dedi.

Uğurlama yemeği sonunda günün anısına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e plaket ve hediye takdimleri yapıldı. Program sonrası vatandaşların tebriklerini de kabul eden Vali Becel, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Nevşehir'in çiçeği burnunda Valisi İnci Sezer Becel’in hafta başında şehrimize gelerek göreve başlaması bekleniyor.