Nevşehir'de Jandarma Teşkilatı’nın 180’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, İl Jandarma Komutanlığı, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi.

Programda Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın eşi Songül Aktaş, programa katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek, Jandarma Teşkilatı’nın 180’inci kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Jandarma Teşkilatı’nın 180’nci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.Bizler azim ve inancımızı aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin vatan, millet ve bayrak için gösterdikleri fedakârlıklardan almaktayız. Eli öpülesi şehit anneleri, babaları, bizlere emanet olan şehit eşleri ve evlatlarımız, sizlere kapımız her zaman açık. Sizleri kendimizden ayrı görmüyoruz, her zaman yanınızdayız” dedi ve başta Songül Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara katılımlarından dolayı şahsım ve personelim adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yemek programı sonrası yapılan duanın ardından Songül Aktaş, şehit aileleri ve gazileri masalarında ziyaret ederek, onlarla bir süre etti, istek ve taleplerini dinledi.

            İl Jandarma Komutanlığı’nın Jakem Komutanlığı’nda düzenlediği programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın Eşi Songül Aktaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın eşi Sevda Bağlı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ve eşi Şebnem Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Seçkin Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener, Vatan Şehitleri ve Malulleri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi, şehit aileleri, gazilerimiz ile aileleri ve davetliler katıldı.