Bu akşamki programda çocuklar için düzenlenecek eğlencelerin yanı sıra dev ekranda Trabzonspor-Beşiktaş maç gösterimi ve Grup Tillo konseri yer alacak.

Ramazan etkinlikleri akşam saat 18.00’da çocuklara yönelik programlarla başlayacak.  Animasyon gösterilerinin yanı sıra düzenlenecek yarışmalarda hünerlerini sergileyecek olan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Akşam saat: 19.00’da Spor Toto Süper Liginin iki büyük kulübünü karşı karşıya geldiği Trabzonspor-Beşiktaş maçı da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne kurulacak olan dev ekranda yayınlanacak. Müsabakayı tüm Nevşehirlilerin ücretsiz izleyebilecekler.

İftar saatinde ise her akşam olduğu gibi Nevşehir Belediyesi ile hayırseverler tarafından ortaklaşa iftar sofrası kurulacak. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katılacağı iftar sofrasında Nevşehirliler birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarını açacak.

İftar sonraki bölüme de Grup Tillo konuk olacak. Kendilerine has ezgileri ve ilahileriyle tanınan Grup Tillo'yu kalabalık bir izleyici topluluğunun takip etmesi bekleniyor.

Ramazan etkinlikleriyle ailelerin çocukları ile birlikte Ramazan´ın manevi atmosferini doyasıya yaşamalarını amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Rasim Arı, tüm Nevşehirlileri etkinliklere davet etti.

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.