Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Kenan Gerçeker ve Yönetim kurulu üyeleri Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç yaptığı açıklamasında; " sivil toplum örgütlerinin güçlü olması ve temsil ettikleri kesimin haklarını savunmalarının önemine vurgu yaparak; “Belediye Başkanı ve Harun Çekiç olarak her zaman Kaymaklı'nın yararına olan her türlü çalışmanızda yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şubesi Başkanı Kenan Gerçeker şunları ifade etti;

"16.26.2016 tarihindeki, Tff-Tüfad-grassroost-C-Nevşehir Belediyesi Futbol Antrenörlük Kursunda başarılı olan, Aynı zamanda; Nevşehir Tüfad Şubesi üyesi, Genel merkez Delegesi de olan Harun ÇEKİÇ Hocamız: 31 MART 2019 Tarihinde yapılan Yerel seçimlerde Kaymaklı kasabasından Belediye başkanı seçilmiştir. Tüfad Nevşehir Şubesi Yönetim kurulu olarak yaptığımız hayırlı olsun ziyaretin de Kasabadaki Çocuklara yönelik yapılması gerekenler ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.

Belediye Başkanı Sayın Harun ÇEKİÇ de  Çocuklar ve Kasaba halkı için Yapmayı planladığı faydalı etkinliklerin içeriğinden bahsetti, bu etkinliklere kısa bir süre içerisinde başlanacağı müjdesini verdi.

Bizde kendisine Uzun yolculuklar Tekbir adımla Başlar Bu adımı atıp Başarılı olacağınıza olan inancımız ;olduğunu ve,Tüfad üyeleri ve Yönetim kurulu olarak Yapacağınız çalışmalarda her zaman yanında olacağımızı belirtip; Başarı dileklerimizi ilettik." dedi.