Geçtiğimiz aylarda Kubbeli Çarşı içerisinde mülkiyeti alınan ve tapusunun Genel Merkeze sunulduğu yeni hizmet binasında inşaat çalışmaları tamamlandı. Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı mensubu gençler, omuz omuza vererek çalışmaların hızlanması için büyük çabalar sarf etti.

Yeni hizmet binasında son rötuşları yaparak temizlik işlemlerini tamamlamaya çalışan gençler, şu günlerdebüyük uğraşlar veriyor.

Desteklerini esirgemeyip hizmet binasına maddi manevi yardımda bulunan herkese teşekkürlerini dile getiren Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker “Allah’ın izni ile yeni hizmet binamıza kavuşmak için gün sayıyoruz. Yaklaşık 2 aydır binamızın inşaat işleri devam ediyordu. Nihayet inşaat işlerini tamamlayıp temizlik aşamasına geçtik. Bizlere bu süreçte özellikle yönetimim çok destek oldu. Yeni binamızı her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp ona göre dizayn ettirdik. Gençlerimizin eğitim görebilecekleri salonumuz tam istediğimiz şekilde oldu. Yeni hizmet binamızda geleceğin Kürşad’larını, Alparslan’larını, Fatih’lerini yetiştirmeye kararlıyız. Bu yolda destek veren tüm dava kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi iletmek istiyorum” dedi.