Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AFAD Başkanlığının bölgesel değerlendirme toplantıları kapsamında İç Anadolu Bölgesi AFAD İl Müdürleri ve Şube Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen İstişare Toplantılarına katılmak üzere Nevşehir’de bulunan heyetle birlikte, iftar programına katıldı.

AFAD Bölgesel İstişare Toplantısı’nın İlimizde gerçekleştirilmesinden memnun olduğunu ifade ederek, toplantının hayırlı olması temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş,  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Başkanı Sayın Dr. Mehmet Güllüoğlu’nu ve tüm konukları Nevşehir Kapadokya’da ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek, Ramazan aylarını da tebrik etti.

Sayın Dr. Mehmet Güllüoğlu ise Vali Aktaş’ın ev sahipliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, iftara katılımlarından dolayı da teşekkür etti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş’ın da katıldığı Nevşehir Konağı’nda düzenlenen İftar programına;Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Başkanı Sayın Dr. Mehmet Güllüoğlu, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Başkan Yardımcısı İsmail Palakoğlu, Özel Kalem Müdürü Gürkan Tepekıran, Planlama ve Risk Azaltma Dairesi Başkanı Yusuf Aysu, Müdahale Dairesi Başkanı Abdülkadir Tezcan, Bilgi Sistemleri ve Haberleşme Dairesi Başkanı İrfan Keskin, Personel ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkan Salih Altınay, Denetim Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Bilal Karataş, İç Denetim Birim Başkanı Bayram Tamkan ile Aksaray İl Müdürü Cezmi Türkmen, Ankara İl Müdürü Soner Tüter, Çankırı İl Müdürü Hasan Sait Korkutata, Eskişehir İl Müdürü Recep Bayar, Karaman İl Müdürü Mehmet Gümrah, Kayseri İl Müdür Vekili Osman Atsız, Kırıkkale Şube Müdürü Mahmut Coşkun, Kırşehir İl Müdürü Metin Alpaslan, Konya İl Müdürü Yıldız Tosun, Niğde İl Müdür Vekili Şevki Türk, Sivas İl Müdürü Nazif Ekinci, Yozgat İl Müdürü Halil İbrahim İbiş ile ilgili personellerve İl Müftüsü Yakup Öztürk katılırken, Nevşehir Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Ömer Kaman ile personeli de hazır bulundu.