Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ürgüp'e bağlı Cemil, Taşkınpaşa ve Şahinefendi köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Vali Becel köylerde bulunan tarihi mekanları da gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Sezer Becel'in Ürgüp İlçesi köyleri ziyaretlerine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİB) Başkanı Levent Ak,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile ilgili köy muhtarı eşlik etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, beraberindeki heyet ile birlikte Ürgüp İlçesi köylerini gezerek, bir süre incelemelerde bulundu. Köylerin ekonomik ve genel yapısı hakkında köy muhtarından bilgiler aldı. Köy halkının sorun ve taleplerini dinlediği vatandaşlarla da sohbetler gerçekleştirdi.

Vali Sezer Becel, incelemelerine Ürgüp İlçesine bağlı Şahinefendi Köyü, Taşkınpaşa Köyü, Cemil Köyü ve Mustafapaşa Köyü ile devam etti.

Vali Sezer Becel ve beraberindeki heyetin köy gezilerinden ve kendileri ile bir araya gelmesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden köy halkı, heyete teşekkür ettiler. Köy muhtarları ise, sorunların yerinde çözümü noktasında gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı Vali Sezer Becel’e memnuniyetlerini ifade ilettiler.