Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl 10’uncusu 23-27 Ekim’de ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, Nevşehir kültürünü ziyaretçiyle buluşturuyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsasının (ATB) organizasyonuyla bu yıl 10'uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) törenle açıldı. Nevşehir'in yöresel ürünleri, Türkiye'nin ilk ve tek yöresel ürünler fuarı YÖREX'te bir kez daha görücüye çıktı.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle düzenlenecek 10. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBMM Divan Katip üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir milletvekili yücel Menekşe, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri Tic.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın'ın da katılımıyla açılışı gerçekleştirilen YÖREX, 81 ilden binlerce yöresel ürünü ziyaretçiyle buluşturuyor.

Nevşehir'in Yöresel Ürünleri Antalya Yörex'de Tanıtılıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsasının (ATB) organizasyonuyla bu yıl 10.'uncusu düzenlenen fuara Nevşehir'in damgasını vurması bekleniyor.

Nevşehir standında Nevşehir Kabak çekirdeğinden, Kuru üzüme, Pekmez'den Un'a, Köftürden lokuma kuruyemişe kadar çok sayıda Nevşehir yöresel ürünleri sergilecek. Ayrıca standda Nevşehir ve Kapadokya da tarihi ve doğal güzellikleriyle tanıtılacak.