Nevşehir Merkez 75. Yıl Ortaokulu Öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Türk Halk Bilimi bölümünün katkılarıyla hazırlanan "Vatan Türküleri" konseri dün akşam Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Damat İbrahim Paşa salonunda il emniyet müdürlüğünü temsilen il trafik şube müdürü, okul müdürleri, öğretmenleri, velileri ve Nevşehir halkının katılımlarıyla gerçekleşti.

Müzik öğretmeni Hasan YILMAZ tarafından yönetilen konserde, öğrencilerin koro olarak seslendirdiği çeşitli türküler ve şarkılar söylendi.

“Unutma”

Konser sonunda, müzik öğretmeni Hasan YILMAZ’ın yazıp bestelediği, ortaokul öğrencileri  tarafından seslendirilen ve aranjesini Fuat AKMAN’ın yaptığı sayın il emniyet müdürü Mehmet  Artunay'ın klip çekimlerine sağladığı her türlü  destekler sayesinde ortaya çıkan “Unutma” adlı müzik klibi geceye damgasını vurdu. Klip, üç buçuk aylık bir çalışma sonucunda ortaya çıktı. Klip Nevşehir’de çeşitli mekanlarda çekimi gerçekleştirildi.  Youtube “Hatra” isimli kanalına yüklenen klipten elde edilen gelirlerin ise şehit ailelerine bağışlanacağı belirtildi.

İşte o muhteşem klip; İzlemek için TIKLAYINIZ!