Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından İl merkezi, ilçe ve beldelerde uyuşturucu ile mücadele, Türk gençliği tehdit eden unsurlar, Çevrecilik ve Milliyetçilik anlayışının anlatıldığı seminerler düzenlendi.  Eş zamanlı olarak 16 farklı yerde yapılan bu seminerler, il yöneticileri ve öğretmenlerin kontrolünde yapıldı. Seminerlere özellikle ilçe ve beldelerden yoğun katılım oldu.

Kendi alanında uzman eğitimciler, Ülkü Ocaklarının özellikle uyuşturucuya yönelik ciddi mücadeleler verildiğini, gençleri bu kirli bataklıktan çekmek için neler yapılabileceğini ve bu zehir ile asil Türk kanlarının zehirlendiğine değindiler. Oldukça verimli geçen seminerlerde gençler oldukça keyif aldıklarını belirttiler.

Seminer alanlarının tıklım tıklım dolduğu bu faaliyet hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Allah’a şükürler olsun ki gençlerimiz için verdiğimiz, geleceğimiz için verdiğimiz bu mücadeleler bizlere keyif veriyor. Acıgöl, Avanos, Gülşehir, Ürgüp, Kozaklı, Derinkuyu, Hacıbektaş, Özkonak, Nar, Tatlarin, Kaymaklı, Göre, Uçhisar, Göreme, Kavak ve il merkezimiz olmak üzere toplam 16 farklı yerde eş zamanlı seminer düzenledik. Seminerlerimizde uyuşturucu ile mücadele, Türk gençliği tehdit eden unsurlar, Çevrecilik ve Milliyetçilik anlayışını alanında uzman eğitimciler tarafından anlattık.

İl genelinde bu hususlarda ki mücadelelerimiz devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.