Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)’de incelemelerde bulundu. 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, merkez Damat İbrahim Paşa Yerleşkesi içerisinde bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)’yi ziyaret etti. Kendisini ziyaretlerinde karşılayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Öcal, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şükran Güngör Tanç ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Demir eşliğinde bölüm ve programlara ait derslik, atölye, laboratuvar ve birimleri gezen Rektör Aktekin, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.  

Pandemi nedeniyle 5 Ekim’de uzaktan eğitimle başlayacak olan yeni eğitim- öğretim yılına dair yapılan hazırlıkları da yerinde inceleyen Rektör Aktekin,  yeni eğitim – öğretim yılının sorunsuz bir şekilde başlaması için Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Öcal ve yönetimiyle detaylı görüşme yaptı. 

Fakültede görev yapan öğretim üyelerini odalarında tek tek ziyaret eden Aktekin, kendileriyle görüşerek istek ve taleplerini dinledi.