Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO ve GTİ. AŞ Yönetim Kurulları Başkanı M. Arif Parmaksız Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Ines Mucostepa’nin ev sahipliğinde Tiran’da gerçekleştirilen Balkan Odalar Birliği (ABC) Genel Kuruluna katıldılar.

Genel Kurula, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj, Türkiye’nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yoruk, Tiran New York Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da iştirak etti.

Balkan Odalar Birliği üyesi ülkelerin temsilcilerinin de katılım sağladığı toplantıda Balkanlardaki ekonomik durum ve potansiyel fırsatlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.


Toplantı kapsamında TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Ines Mucostepa, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanı Anila Denaj’in huzurunda Türkiye-Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odası Forumu kuruluş anlaşmasını imzaladı.